Sidan innehåller annonslänkar

Gefu - Köksvåg Preziso

Beställ Gefu - Köksvåg Preziso på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gefu - Köksvåg Preziso inom kategorin Köksvågar.

Produktinformation

Preziso lever upp till sitt namn då den ger precisa resultat från en skala på 1g upp till 3kg. Perfekt oavsett om du ska mäta upp kaffet på grammet eller ingredienserna till din mat eller bakning.

Står stadigt på köksbänken tack vare sina halkfria kuddar. Lättläst LED display där man med en enkel knapptryckning kan skifta mellan g och oz och även ställa timer upp till 20 minuter.

Se gärna också

WMF - Köksvåg digital 5 kg

Den här snygga köksvågen med digital skärm från WMF mäter torra ingredienser och vätskor upp till 5 kg, ett perfekt hjälpmedel för att lyckas göra den riktigt goda bakelsen eller den perfekta rätten. I en elegant design ger den här köksvågen dig exakta måttenheter och blir en fin detalj till köket om den får stå framme. Den är enkel att använda och har en funktion som möjliggör att du kan väga alla ingredienser samtidigt.

Köksvågen stänger av sig själv när den inte används och är utrustad med en mätare som visar batterinivån. Tillverkad av glas och plats och kan torkas av med fuktig trasa vid behov.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Köksvågar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Assietter

Assietter från Höganäs Keramik

Se alla produkter
Saxar

Saxar från Fiskars

Se alla produkter
Hälsa

Hälsa från BETTER YOU

Se alla produkter
Utestolar-Bord  Solstolar

Utestolar-Bord Solstolar från Lilla Fiskaregatans Trädgårdsbutik

Se alla produkter