Sidan innehåller annonslänkar

Traeger - Pellets 9 kg Körsbär


Beställ Traeger - Pellets 9 kg Körsbär på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Traeger - Pellets 9 kg Körsbär inom kategorin KolBriketterPellets.

Produktinformation

Att grilla med Traeger Pellets medför en mängd fördelar, utöver det självklara som att pellets är lätt att använda, gör det lätt att reglera temperaturen och att det passar all typ av grillning får duförst och främst en bättre smakupplevelse och den den stabila temperaturen ger ett jämnare resultat.Du kan grilla, röka, baka, steka, bräsera utan några som helst konstigheter. Traegers Pellets är gjort på 100% naturligt trä, har en oöverträffad vedeldad smak och finns i flera smaker att välja mellan.KörsbärPassar bra för revben, nötkött, fläsk, kyckling, lamm och bakverk.

Med Traeger Cherry pellets förbättrar du naturligt nötkött, kyckling och fläsk med en subtil söt, fruktig smak.HickoryBästa träpellets för bringa och nötkött över lag, kyckling, kalkon, fläsk och grönsaker. Traeger Hickory-pellets är perfekta för att naturligt förbättra med en fyllig, djärv smak och används ofta till BBQ.

Lövträ är en perfekt ingrediens för att skapa en robust smak.PecanPassat utmärkt till fläskkött, kyckling, grönsaker, nötkött och lamm. Tillför en en söt, kryddig, självklar smak.Signature Smakerna av hickory, lönn- och körsbärsträ kombinerat i en blandning som tar din matlagning till en ny nivå.