Sidan innehåller annonslänkar
Vintage

Vintage - Teservis i Glas 15 delar

Kontrollera pris

Köp nu

Teservis från Vereco France bestående av 4 st koppar med fat och 7 st assietter i bärnstensfärgat glas. Bruksslitage Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.


Beställ Vintage - Teservis i Glas 15 delar på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Vintage - Teservis i Glas 15 delar inom kategorin KopparFat.

Läs mer...
Kategori: KopparFat
Artikelnummer: 136680
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Tekannor

Tekannor från Rörstrand

Se alla produkter
Knivblock

Knivblock från Eva Solo

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Babygym

Ett babygym är en leksak konstruerad för att stimulera små barn till att aktivera sig. Det finns olika modeller av babygym, i den vanligaste ligger barnet på rygg och har olika leksaker fästade på en ställning ovanför sig. Barnet måste sträcka upp händerna för att nå leksakerna, som för att intressera barnet till exempel kan ha olika klara färger, vara i olika material eller göra olika ljud. Vissa modeller av babygym är utformade så att barnet även kan liggande på mage, med leksaker även på sidorna och på mattan barnet ligger på. Babygym finns för barn mellan två och sex månaders ålder.

Heart

Heart är en amerikansk rockgrupp, bildad 1973 i Seattle. Gruppens frontfigurer och enda konstanta medlemmar är systrarna Ann (sång) och Nancy Wilson (gitarr).

10

10 (X) var ett normalår som började en onsdag i den julianska kalendern.