Produkter från Korgar

269 Produkter
Är du ute och letar efter något inom kategorin Korgar så kan du sluta leta. Här har vi samlat produkter från kända återförsäljare. Om produkten inte går att hitta inom kategorin Korgar så finns det med säkerhet andra kategorier med massvis av spännande artiklar att bläddra bland. Välkommen att utforska hela sortimentet vi har att erbjuda till härliga online priser.
Filtrera varumärke
Sortera
Visa fler

Korgar

Hitta produkter inom kategorin Korgar till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Korgar.

En korg är en flätad behållare som används för förvaring och transport. Vanligen är korgar gjorda av naturmaterial, till exempel bark, näver eller rotting. De kan användas till förvaring av bröd, frukt (fruktkorg), svampar eller vid picknick. Större, bäddade korgar kan även användas som sovplats till husdjur. Korgar kan också tillverkas av plåt och tjockare tråd i metall samt plast. Cykelkorg är ett exempel. Det finns även plastkorgar som har fått sin form av en annan teknik, till exempel de formgjutna kundkorgar som är vanliga i dagligvaruhandeln. På finlandssvenska benämns ölback ölkorg.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Blomus - Blomus Estra Trådkorg 25 cm Grå