Sidan innehåller annonslänkar
Afroart

Afroart - Sene Brödkorg 2 delar Natur

299 kr 225 kr-25%
Kontrollera pris

Läs mer och köp

Beställ Afroart - Sene Brödkorg 2 delar Natur på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Afroart - Sene Brödkorg 2 delar Natur inom kategorin Korgar.

Produktinformation

Brödkorgar i 2-pack från Afroart. Till frukostfrallor, nygräddade bullar eller kakor.

Dessa brödkorgar passar till mycket och är dessutom fina att ha framme. Snyggt formade korgar som är handflätade av kvinnor i Senegal.

Naturmaterialet säv flätas samman med tunna färgade plastremsor. Afroart är ett svenskt företag som grundades 1967 och har sedan starten presenterat hantverk och folkkonst från länder i Afrika, Asien och Latinamerika.

Visa fler

Från kunskapsbanken

2

2 (II) var ett normalår som började en söndag i den julianska kalendern.

Nature

Nature är en framstående brittisk vetenskaplig veckotidskrift som började utges 4 november 1869 och grundades av Norman Lockyer. Den är världens mest citerade interdisciplinära vetenskapliga tidskrift. Fler än 1 700 artiklar har över åren författats av drygt 275 nobelpristagare.De flesta vetenskapliga tidskrifter är numera högt specialiserade men Nature är bland ett fåtal tidskrifter (veckotidskrifterna Science and Proceedings of the National Academy of Sciences är också framstående exempel) som fortfarande publicerar originalartiklar inom ett brett spektrum av vetenskapliga områden. Det är många vetenskapliga områden inom vilka viktiga nya framsteg publiceras antingen i artikelform eller som brev i Nature.