Sidan innehåller annonslänkar

Frukt & Fibrer Tärningar

Beställ Frukt & Fibrer Tärningar på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Frukt & Fibrer Tärningar inom kategorin Kosttillskott.

Produktinformation

Ett välsmakande och skonsamt fibertillskott som håller magen igång. Styckförpackad och lätt att ta med.

½–1 tärning tuggas och sväljes tillsammans med vatten.Kan användas av vuxna och barn över 12 år. Bör inte användas under graviditet/amning utan råd av läkare. .

Se gärna också

KardioOptimal

Helhetshälsa KardioOptimal är ett kosttillskott för hjärta och kärl med den naturliga ingrediensen Fruitflow WSTC II från tomater samt med bl a C-vitamin, B12 , rödbeta och Q10. Helhetshälsa KardioOptimal® är ett växtbaserat kosttillskott för blodplättar, hjärta och kärl. KardioOptimal® innehåller det patenterade tomatextraktet FruitFlow® WSTC II, som bidrar till att bibehålla normal blodplättsaggregation, vilket bidrar till ett hälsosamt blodflöde. Dessutom ingår tiamin, C-vitamin, selen och B12 samt rödbeta och Q10. Den gynnsamma effekten uppnås vid ett dagligt intag av 150 mg Fruitflow® WSTC II tillsammans med ett glas vatten eller annan vätska. Dagsdosen av KardioOptimal ger denna mängd. Produkten är lämpligt för personer som tränar hårt samt för alla över 60 år som söker ett tillskott för att bibehålla hjärt-kärlhälsan. Växtbaserad och vegansk Säker och effektiv! Ingen ökad blödningsrisk- blodet behåller sina normala funktioner. Tomatextrakt är hjärtat i KardioOptimal Fruitflow® kallas även WSTC II och är ett patentskyddat extrakt utvunnet från tomater. WSTC står för Water Soluble Tomato Concentrate. Fruitflow® är ett varumärke som används på licens från DSM. Normal blodplättsaggregation betyder att blodplättarna har till uppgift att upptäcka skador i blodkärlen och stoppa blödningar. Blodplättarna tar sig till det skadade området, där de klibbar ihop sig i varandra och täcker skadan. För ett hälsosamt blodflöde ska blodplättarna inte klibba ihop annat än för att läka skador. Fruitflow® WSTC II hjälper blodplättarna att behålla sina normala egenskaper för ett hälsosamt blodflöde i kärlen. Tiamin: Tiamin (vitamin B1) bidrar till normal hjärtfunktion. Tiamin bidrar också till normal energiomsättning. Rödbeta: KardioOptimal® innehåller dels ett whole food-pulver av rödbeta och dels ett 4:1 vatten-extrakt av rödbeta med speciellt hög halt av betain. Q10: Det Q10 som ingår i KardioOptimal® är bio-identiskt och består till 100 % av naturliga isomerer. Det framställs genom fermentation. Selen: Selenet i KardioOptimal® är en organisk form av selen som förekommer naturligt i växter och i kroppen. Selen bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress. B12: B12-vitaminet är den biologiskt aktiva formen metylkobalamin. B12-vitamin bidrar till normal energiomsättning och till att minska trötthet och utmattning. C-vitamin: C-vitaminet i KardioOptimal® är 100 % ren och bio-identisk askorbinsyra, det vill säga samma form av C-vitamin som finns naturligt i solmogna frukter och bär. C-vitamin bidrar till normal kollagenbildning för normal funktion hos blodkärlen. KardioOptimal kan kombineras med Helhetshälsa MagnesiumOptimal, AlgOmega3 och KaliumOptimal.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Kosttillskott

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Mjölkskummare

Mjölkskummare från Smeg

Se alla produkter
Övrig inredning

Övrig inredning från Kreafunk

Se alla produkter
Grönsaksknivar

Grönsaksknivar från Satake

Se alla produkter
Trancherknivar

Trancherknivar från Victorinox

Se alla produkter