Sidan innehåller annonslänkar

Glyc Sharp 60 tab

Jämför produkt Glyc Sharp 60 tab online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Glyc Sharp 60 tab i kategorin Kosttillskott här hos oss.

Produktinformation

Glyc Sharp är ett kosttillskott anpassat för att hjälpa dig att bibehålla din mentala och fysiska presentationsförmåga. Glyc Sharp är en helt vegansk produtk som innehåller flera olika ingredienser som kan bidra till att öka din koncentration och ditt mentala fokus.

Fokuserade ingredienser Rosenrot växer bland annat i svenska fjällen och bidrar till att bibehålla mental och kognitiv prestationsförmåga. Kognitiva förmågor är exempelvis uppmärksamhet, minne och problemlösning.

Glyc Sharp innehåller också schisandra som är en buske med röda bär som växer i Asien. Den bidrar bland annat till ökad förmåga att hantera stress och bidrar till att minska fysiska utmattning.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Kryddkvarnar

Kryddkvarnar från Vintage

Se alla produkter
Bestickset

Bestickset från Hardanger Bestikk

Se alla produkter
Stekpannor

Stekpannor från Scanpan

Se alla produkter
Vinglas

Vinglas från Spiegelau

Se alla produkter