Sidan innehåller annonslänkar
GREAT EARTH

VitalVision Vegan 60 KAP

275 kr 220 kr-20%
Kontrollera pris

Köp nu

VitalVision innehåller en formula framtagen efter världens största studie på åldersrelaterade ögonsjukdomar, AREDS 2 och kapslarna innehåller bland annat de viktiga antioxidanterna lutein och zeaxantin som naturligt finns i gula fläcken. Kategori  Life exclusive, Vitaminer, Växtbaserade kosttillskott, Kosttillskott ögon


Beställ VitalVision Vegan 60 KAP på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten VitalVision Vegan 60 KAP inom kategorin Kosttillskott.

Läs mer...
Kategori: Kosttillskott
Artikelnummer: 133100
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Ljusstakar

Ljusstakar från Stoff Nagel

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Georg Jensen

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Dino

Dino är Jessica Folckers andra album. Det släpptes den 26 oktober 2000. To be able to love blev en hit.

Livsstil

Livsstil är hur livet levs, och utgörs av en uppsättning attityder, värden, praktiker, preferenser och livsinnehåll som personer väljer själva, men som delas av en grupp. Begreppet kan definieras som människans samling av varor samt anammande av beteenden som bidrar till att skapa den sociala identiteten, exempelvis hur man använder sin tid, eller ens socioekonomiska miljö och aktiviteter.Ordet myntades av psykologen Alfred Adler 1929, och har använts i dagligt tal från 1960-talet. Adler myntade ordet för en människas vanemässiga samhällsorientering och förhållningssätt i situationer där andra människor ingår. Sådana schematiska förhållningssätt kunde av Adler klassificeras som exempelvis offensiva–defensiva. En efterföljare till Adler, Frederick C. Thorne, ställde på 1970-talet upp en typologi för människors livsstil, där 10 typiska livsstilar (eskapism, individualism, konformism, etc) ställdes i relation till 20 behov (att uppnå målsättningar, anknyta, dominera, etc).Livsstil är ett ofta använt ord, men i akademiska sammanhang – där det förvisso också används – saknas ofta vetenskapliga definitioner av det. Betydelsen är vanligen underförstådd och dess avgränsningar flytande.

World

World är en ballad på engelska framförd av den kosovoalbanska sångerskan Lindita. Låten framfördes ursprungligen på albanska med titeln Botë som har samma innebörd som den engelska titeln. Med den albanska versionen av låten ställde hon i december 2016 upp i den albanska musikfestivalen Festivali i Këngës 55. Hon vann tävlingen efter att ha tilldelats 85 poäng i finalen. Bidraget kom därmed att representera Albanien i Eurovision Song Contest 2017. Där slutade bidraget 14:e i sin semifinal och gick inte till finalen.

36

36 (XXXVI) var ett skottår som började en söndag i den julianska kalendern.