Sidan innehåller annonslänkar

Gejst - Hook Krok Ek 20 cm Ek/Krom

Beställ Gejst - Hook Krok Ek 20 cm Ek/Krom på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gejst - Hook Krok Ek 20 cm Ek/Krom inom kategorin Krokar.

Produktinformation

Hook Krok formgiven av Nørgaard Kechayas för Gejst garanterar en stilfull förvaring i hemmet. Med ikonisk design i ekträ, klassisk form och en elegant detalj i metall en denna krok den perfekta hängaren för dina jackor, väskor, handdukar eller annat.

Vacker som den är men även fin att kombinera i flertal i ett kluster. Olika material och färger finns att välja mellan. .

Se gärna också

House Doctor - Roun Korg 3 delar -25%

Dessa tre handvävda korgar från House Doctor är en elegant förvaringslösning som ger dg oändliga möjligheter. De är tillverkade av vattenhyacint med en ståltrådsram vilket gör dem robusta. Med sitt breda mönster och naturliga material är korgarna ett välkommet tillskott till köket, vardagsrummet eller badrummet för att skapa en balans mellan metall, marmor och andra material. Om du letar efter ett dekorativt alternativ till förvaringslådor är korgarna Roun perfekta. Använd för att förvara vardagliga föremål, stickmaterial eller kanske klädtillbehör i korridoren.

Mått;
Liten H 30 cm Ø 30 cm
Mellan H 26 cm Ø 26 cm
Stor H 30 cm Ø 30 cm

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Krokar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Brandfiltar

Brandfiltar från Solstickan

Se alla produkter
Tvålar

Tvålar från Meraki

Se alla produkter
Äggkoppar

Äggkoppar från Blomus

Se alla produkter
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Aida

Se alla produkter