Sidan innehåller annonslänkar
Gejst

Gejst - Hook Krok Ek 20 cm Ek/Svart

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Hook Krok formgiven av Nørgaard Kechayas för Gejst garanterar en stilfull förvaring i hemmet. Med ikonisk design i ekträ, klassisk form och en elegant detalj i metall en denna krok den perfekta hängaren för dina jackor, väskor, handdukar eller annat. Vacker som den är men även fin att kombinera i flertal i ett kluster. Olika material och färger finns att välja mellan.


Jämför produkt Gejst - Hook Krok Ek 20 cm Ek/Svart online innan du handlar. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Vi har samlat nödvändig information om produkten Gejst - Hook Krok Ek 20 cm Ek/Svart i kategorin Krokar här hos oss.

Kategori: Krokar
Artikelnummer: 132329
Visa fler

Från kunskapsbanken

Dekoration

Dekoration kan syfta på: Dekoration – utsmyckning av tårtor och bakverk, se garnering Dekoration – utsmyckning av byggnader, inredning, föremål, se Dekor (utsmyckning) Dekorationsmåleri – måleri som utförs för att i huvudsak försköna en yta Ordensdekoration – en det synliga insigniet på tillhörighet till en orden Dekorativ konst – måleri, skulptur eller konsthantverk som har en underordnad roll gentemot omgivande arkitektur och inredning

200

200 (CC) var ett skottår som började en tisdag i den julianska kalendern.