Gejst - Underground Klädhängare 59 cm Ek/Vit

Beställ Gejst - Underground Klädhängare 59 cm Ek/Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gejst - Underground Klädhängare 59 cm Ek/Vit inom kategorin Krokar.

Produktinformation

Underground klädhängare från Gejst har en unik och stilren design inspirerad av Londons tunnelbanesystem. Både praktisk och otroligt snygg inredningsdetalj i hallen.Underground lanserades ursprungligen år 2013 men har nu uppdaterats i en mer enhetlig och komplett design.

Klädhängarens ram har en matt yta vilken ger en rå och stilren känsla. Krokarna är noggrant utplacerade för att ge optimal nytta; klädhängaren kan bära hela familjens ytterkläder.

Låt Underground från Gejst pryda din hallvägg och ge dina jackor nytt liv. Det här är inte bara en klädhängare, det är ett design-statement och en ikonisk inredningsdetalj som förhöjer hemmets stil. .

Se gärna också

Yamazaki - Rin Nyckelhållare med behållare 18x9,5 cm Vit

Magnetisk nyckelhållare i trä med 5 krokar som mäter 18x9,5 cm från japanska Yamazakis Rin-serie.

Håll koll på dina nyckelknippor med denna praktiskt magnetiska nyckelhållare i mörkt trä från Yamazaki. Slipp allt det jobbiga med att montera – den inbygga magnetlisten på baksidan gör att nyckelhållaren enkelt fästs på valfri metallyta och sedan stannar kvar där. Med sina fem krokar håller den enkelt alla dina nyckeluppsättningar och mer därtill, och i den inbyggda behållaren kan du lägga annat som du annars lätt skulle tappa bort, såsom mynt och annat krimskrams. Praktiskt!

Yamazaki grundades i Japan för över ett århundrade sedan och var då en liten familjeägd strykbrädestillverkare. Nu, ett sekel senare, är Yamazaki ett av Japans ledande heminredningsföretag som har som mål att ta fram små inredningsdetaljer som förenklar din vardag och gör livet lite mindre stressigt. Med sin passion för enkelhet och modern design är Yamazakis syfte att lyfta upp heminredningsbranschen till en ny och bättre standard, och vi vågar säga att de är på god väg. Om ditt hem är vad du gör det till, gör det snyggt. Gör det vackert. Gör det Yamazaki.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Krokar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Serveringsfat

Serveringsfat från Gustavsberg

Se alla produkter
Figurer

Figurer från Kähler

Se alla produkter
Springformar

Springformar från MasterClass

Se alla produkter
Soppskålar

Soppskålar från PotteryJo

Se alla produkter