Yamazaki - Rin Nyckelhållare med behållare 18x9,5 cm Svart


Jämför produkt Yamazaki - Rin Nyckelhållare med behållare 18x9,5 cm Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Yamazaki - Rin Nyckelhållare med behållare 18x9,5 cm Svart i kategorin Krokar här hos oss.

Produktinformation

Magnetisk nyckelhållare i trä med 5 krokar som mäter 18x9,5 cm från japanska Yamazakis Rin-serie.Håll koll på dina nyckelknippor med denna praktiskt magnetiska nyckelhållare i mörkt trä från Yamazaki. Slipp allt det jobbiga med att montera – den inbygga magnetlisten på baksidan gör att nyckelhållaren enkelt fästs på valfri metallyta och sedan stannar kvar där.

Med sina fem krokar håller den enkelt alla dina nyckeluppsättningar och mer därtill, och i den inbyggda behållaren kan du lägga annat som du annars lätt skulle tappa bort, såsom mynt och annat krimskrams. Praktiskt!Yamazaki grundades i Japan för över ett århundrade sedan och var då en liten familjeägd strykbrädestillverkare

Nu, ett sekel senare, är Yamazaki ett av Japans ledande heminredningsföretag som har som mål att ta fram små inredningsdetaljer som förenklar din vardag och gör livet lite mindre stressigt. Med sin passion för enkelhet och modern design är Yamazakis syfte att lyfta upp heminredningsbranschen till en ny och bättre standard, och vi vågar säga att de är på god väg.

Om ditt hem är vad du gör det till, gör det snyggt. Gör det vackert.

Från kunskapsbanken

Princess

Princess kan syfta på: Princess Yachts – en båttillverkare Austin Princess – en serie personbilar, tillverkad av Austin och Vanden Plas mellan 1947 och 1968 Leyland Princess – en personbil, tillverkad av British Leyland mellan 1975 och 1982 Saunders-Roe Princess – en brittisk passagerarflygbåt (1952) Princess – en brittisk popsångerska, se Desiree Heslop Princess (film)