Sidan innehåller annonslänkar

Yamazaki - Tosca Handdukshållare 19x6 cm Vit

-25%

Beställ Yamazaki - Tosca Handdukshållare 19x6 cm Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Yamazaki - Tosca Handdukshållare 19x6 cm Vit inom kategorin Krokar.

Produktinformation

Handdukshållare för kökshanddukar som mäter 19x6 cm med magnetiskt fäste från det japanska heminredningsföretaget Yamazakis Tosca-serie.Denna handdukshållare passar perfekt för mindre kök och låter dig maximera ditt köks arbetsyta tack vare sitt starka magnetiska fäste som gör att hållaren enkelt kan sättas fast på valfri metallyta. Varför inte hänga dina kökshanddukar på kylskåpsdörren där du enkelt kan komma åt dem, till exempel? Handdukshållaren kan både enkelt flyttas och förvaras, och har inte bara en praktisk men också minimalistisk design som kommer att ge ditt kök ett skandinaviskt inslag med trädetaljer och en bas i högkvalitativt rostfritt stål.Yamazaki grundades i Japan för över ett århundrade sedan och var då en liten familjeägd strykbrädestillverkare.

Nu, ett sekel senare, är Yamazaki ett av Japans ledande heminredningsföretag som har som mål att ta fram små inredningsdetaljer som förenklar din vardag och gör livet lite mindre stressigt. Med sin passion för enkelhet och modern design är Yamazakis syfte att lyfta upp heminredningsbranschen till en ny och bättre standard, och vi vågar säga att de är på god väg.

Om ditt hem är vad du gör det till, gör det snyggt. Gör det vackert.