Yamazaki - Tower Handdukshängare 16x9.5 cm Svart

-25%

Beställ Yamazaki - Tower Handdukshängare 16x9.5 cm Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Yamazaki - Tower Handdukshängare 16x9.5 cm Svart inom kategorin Krokar.

Produktinformation

Vit handdukshängare i rostfritt stål och med en minimalistisk design som mäter 16x9,5 cm från det japanska heminredningsföretaget Yamazakis Tower-serie.Yamazakis minimalistiska handdukshängare är designad för att spara på utrymme och samtidigt bidra med ett lugn till ditt hushåll. Denna mindre handdukshängare för kökshanddukar kan enkelt hängas upp på både köksluckor och badrumsskåpsdörrar tack vare sin stabila krok som håller den stadigt på plats vart den än placeras.

Unna dig själv enkel och praktisk tillgång till dina handdukar när du än behöver dem.Yamazaki grundades i Japan för över ett århundrade sedan och var då en liten familjeägd strykbrädestillverkare. Nu, ett sekel senare, är Yamazaki ett av Japans ledande heminredningsföretag som har som mål att ta fram små inredningsdetaljer som förenklar din vardag och gör livet lite mindre stressigt.

Med sin passion för enkelhet och modern design är Yamazakis syfte att lyfta upp heminredningsbranschen till en ny och bättre standard, och vi vågar säga att de är på god väg. Om ditt hem är vad du gör det till, gör det snyggt.

Gör det vackert. Gör det Yamazaki. .