Sidan innehåller annonslänkar

Yamazaki - Tower Handdukshängare 30x8 cm Vit

-25%

Jämför produkt Yamazaki - Tower Handdukshängare 30x8 cm Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Yamazaki - Tower Handdukshängare 30x8 cm Vit i kategorin Krokar här hos oss.

Produktinformation

Tower Handdukshängare från Yamazaki är både stilren och praktisk.Kläm fast handdukshängaren över öskad skåpsdörr, två krokar ser till att hängaren sitter ordentligt fast och inte glider om du drar för hårt. Handdukshängaren passar lika bra i köket som i badrummet. .

Se gärna också

Yamazaki - Smart Nyckelhållare Magnetisk 24,5x6 cm Vit

Magnetisk nyckelhållare med 6 krokar och inbyggd behållare i vitmålat rostfritt stål från det japanska heminredningsföretaget Yamazaki.

Nu är äntligen de borttappade nycklarnas dagar förbi – denna nyckelhållare har 6 krokar för alla dina olika knippor och magnetiska dörrtags, så att du alltid vet vad du gör av dem efter att du har stigit innanför dörren. Nyckelhållaren har en magnetisk list på baksidan som gör att den enkelt sätts fast på valfri metallyta, och besparar dig hela monteringsdelen som kan vara en dealbreaker för många. Sist men inte minst har nyckelhållaren även en inbyggd behållardel för annat som enkelt tappas bort eller som du bara inte vet vad du ska göra av. Mycket praktikalitet i ett litet format helt enkelt!

Yamazaki grundades i Japan för över ett århundrade sedan och var då en liten familjeägd strykbrädestillverkare. Nu, ett sekel senare, är Yamazaki ett av Japans ledande heminredningsföretag som har som mål att ta fram små inredningsdetaljer som förenklar din vardag och gör livet lite mindre stressigt. Med sin passion för enkelhet och modern design är Yamazakis syfte att lyfta upp heminredningsbranschen till en ny och bättre standard, och vi vågar säga att de är på god väg. Om ditt hem är vad du gör det till, gör det snyggt. Gör det vackert. Gör det Yamazaki.

Läs mer