Broste Copenhagen

Broste Copenhagen - Broste Copenhagen Twisted Ljus 2-pack Siren

139 kr 129 kr-7%
Kontrollera pris

Läs mer och köp

Vackra vridna ljus från Broste Copenhagen, kommer i pack om två. Twist ljus är ett roligt och enkelt sätt att skapa en härlig dukning, eller tända ett ljus om kvällen när det mörknat och riktigt boa in sig. De är en fin kontrast till en stram ljusstake, eller fyll en gammaldags kandelaber med lite färg. Färgerna kan gärna mixas, eller matchas för att skapa en enhetlig känsla. Twistade ljus är tillverkade av paraffin och har en brinntid på hela 9 timmar.


Beställ Broste Copenhagen - Broste Copenhagen Twisted Ljus 2-pack Siren på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Broste Copenhagen - Broste Copenhagen Twisted Ljus 2-pack Siren inom kategorin Kronljus.

Kategori: Kronljus
Artikelnummer: 129096
Visa fler

Från kunskapsbanken

Doftljus

Ett doftljus är en typ av levande ljus som innehåller parfym för att sprida en behaglig lukt i rummet där det brinner. Doftljus har funnits i cirka 2 000 år, vilket är lika länge som levande ljus har funnits. I början användes tillsatta ämnen för att få bort lukten av animaliska produkter och talg som användes vid produktion av ljus. Sedan 1990-talet har intresset växt och är idag större än någonsin. Vanliga dofter är vanilj, lavendel och citrus, men ljus förekommer också i andra ovanligare dofter. Doftljus säljs i huvudsak i inredningsbutiker och finns i allt ifrån värmeljusformen till runda, cylinderformade och allsköns olika utföranden. Doftljus är känsliga för temperatur och solljus, som kan orsaka att ljusen bleks, smälter och spricker.