Sidan innehåller annonslänkar
Georg Jensen

Georg Jensen - Ljus 24 cm 2-pack Vit

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

En vacker ljusstake förtjänar de allra bästa ljusen! Georg Jensens vita stearinljus är minimala, klassiska och eleganta och ger din favoritljusstake en perfekt touch. Brinntid ca 8 timmar.


Jämför produkt Georg Jensen - Ljus 24 cm 2-pack Vit online innan du handlar. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Vi har samlat nödvändig information om produkten Georg Jensen - Ljus 24 cm 2-pack Vit i kategorin Kronljus här hos oss.

Kategori: Kronljus
Artikelnummer: 33694

Från kunskapsbanken

Doftljus

Ett doftljus är en typ av levande ljus som innehåller parfym för att sprida en behaglig lukt i rummet där det brinner. Doftljus har funnits i cirka 2 000 år, vilket är lika länge som levande ljus har funnits. I början användes tillsatta ämnen för att få bort lukten av animaliska produkter och talg som användes vid produktion av ljus. Sedan 1990-talet har intresset växt och är idag större än någonsin. Vanliga dofter är vanilj, lavendel och citrus, men ljus förekommer också i andra ovanligare dofter. Doftljus säljs i huvudsak i inredningsbutiker och finns i allt ifrån värmeljusformen till runda, cylinderformade och allsköns olika utföranden. Doftljus är känsliga för temperatur och solljus, som kan orsaka att ljusen bleks, smälter och spricker.

24

24 (XXIV) var ett skottår som började en lördag i den julianska kalendern.