Sidan innehåller annonslänkar
Vio Ljusfabrik

Vio Ljusfabrik - Kronljus 35 cm 6-pack Vit

Kontrollera pris

Köp nu

Komplettera din favoritljusstake med extra långa kronljus från Vio ljusfabrik. Ljusen är tillverkade av 100% palmoljefri stearin som brinner med stor klar låga utan att rinna eller sota. Tillverkning sker i svenska Vedum enligt gamla hantverkstraditioner och av de bästa råvarorna. Säljs i 6-pack. Brinntid ca 13 timmar.


Beställ Vio Ljusfabrik - Kronljus 35 cm 6-pack Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Vio Ljusfabrik - Kronljus 35 cm 6-pack Vit inom kategorin Kronljus.

Läs mer...
Kategori: Kronljus
Artikelnummer: 119434
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Termosmuggar

Termosmuggar från Bodum

Se alla produkter
Köttkvarnar manuella

Köttkvarnar manuella från de Buyer

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Silver

Silver (Ag, från latinets argentum, som också betyder "pengar") är ett metalliskt grundämne som tillhör gruppen ädelmetaller, och gruppen myntmetaller. Metallen används ofta till smycken. Det används också som elektrisk ledare där mycket höga krav på låg resistans krävs, exempelvis till inneslutning av supraledande material i de största elektromagneterna. Tanken är att om kylningen av supraledaren fallerar så att supraledningen upphör, så ska de mycket stora strömmar det är frågan om kunna gå genom silvret istället utan att ge så höga temperaturer att ledarna smälter. Detta eftersom silver har den lägsta resistansen av alla icke-supraledande ämnen vid tänkbara temperaturer. Silver har också en mycket hög värmeledningsförmåga. Silver är godkänt som färgämne i livsmedel, med E-nummer E 174. Silver är idag (24 juni 2014) värt cirka 4,56 kr/g, eller 21,12 $/oz. En oz (troy ounce), som ädelmetaller ofta mäts i, är 31,103 476 8 g.

Charader

Charader är en lek som går ut på att en deltagare ljudlöst ska illustrera något enbart med hjälp av gester och kroppsspråk, som en pantomim, medan andra deltagare, ofta indelade i lag, ska gissa vad som illustreras. Deltagarna har vanligen i förväg skrivit ner det som ska illustreras på lappar, som under spelets gång dras slumpmässigt ur en behållare av den deltagare vars tur det är att gestikulera.