Vio Ljusfabrik

Vio Ljusfabrik - Vio Snurrade ljus 29 cm 2-pack Kritvit

Kontrollera pris

Köp nu

Läckert skruvat platt ljus från Vio Ljusfabrik tillverkat i svenska Vedum enligt hantverkstraditioner och av bästa råvarorna. Låt ljuset tala för sig själv i all sin enkelhet eller kombinera med fler färger för ett mer varierat uttryck. Ljusen tillverkas av 100% paraffin som lämpar sig väl för att skruvas till skillnad mot stearin som är för hårt. Paraffinet som används i tillverkningen är certifierat och är en tillvaratagen restprodukt från raffineringen av petroleum, som renas och återanvänds till många produkter. Säljes i 2-pack. Brinntid ca 7 timmar.


Jämför produkt Vio Ljusfabrik - Vio Snurrade ljus 29 cm 2-pack Kritvit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Vio Ljusfabrik - Vio Snurrade ljus 29 cm 2-pack Kritvit i kategorin Kronljus här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Kronljus
Artikelnummer: 124049
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Tvålar

Tvålar från Meraki

Se alla produkter
Bunkar  skålar

Bunkar skålar från Rörstrand

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Mayfair

Mayfair (lyssna ) är en stadsdel (district) i London, Storbritannien. Stadsdelen ligger i centrala London i West End. Mayfair ligger öster om Hyde Park i kommunen (borough) City of Westminster, mellan Oxford Street, Regent Street, Piccadilly och Park Lane. Stadsdelen räknas som en av de mest exklusiva i London. Området Mayfair härstammar från 1700-talet. Flera utländska ambassader, bland annat den amerikanska, ligger också där samt flera hotell. Stora delar av bebyggelsen har även numera gjorts om till kontor.

Mikrovågsugn

En mikrovågsugn eller mikro är en köksmaskin som värmer mat genom ett högfrekvent elektromagnetiskt fält. Detta åstadkoms genom att elektromagnetisk strålning genereras i mikrovågsugnen av en magnetron, vilket värmer vatten och andra polariserade molekyler i mat. En mikrovågsugn är avsedd för snabb uppvärmning och används vanligen för att tina mat, tillaga mat samt värma mat och dryck.