Vio Ljusfabrik

Vio Ljusfabrik - Vio Snurrade ljus 29 cm 2-pack Lila

79 kr 60 kr-24%
Kontrollera pris

Köp nu

Läckert skruvat platt ljus från Vio Ljusfabrik tillverkat i svenska Vedum enligt hantverkstraditioner och av bästa råvarorna. Låt ljuset tala för sig själv i all sin enkelhet eller kombinera med fler färger för ett mer varierat uttryck. Ljusen tillverkas av 100% paraffin som lämpar sig väl för att skruvas till skillnad mot stearin som är för hårt. Paraffinet som används i tillverkningen är certifierat och är en tillvaratagen restprodukt från raffineringen av petroleum, som renas och återanvänds till många produkter. Säljes i 2-pack. Brinntid ca 7 timmar.


Jämför produkt Vio Ljusfabrik - Vio Snurrade ljus 29 cm 2-pack Lila online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Vio Ljusfabrik - Vio Snurrade ljus 29 cm 2-pack Lila i kategorin Kronljus här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Kronljus
Artikelnummer: 124042
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Dekorationsfat

Dekorationsfat från Gustavsberg

Se alla produkter
Korgar

Korgar från Afroart

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Action

Se även Action (sång) för sången av Sweet.Action, engelska för handling, är en genre i fiktion, framförallt i film (actionfilm), datorspel (actionspel), leksaksmarknad (actionfigurer) och tecknade serier. Action omfattar snabba, riskfyllda och ibland våldsamma aktiviteter, som slagsmål, strid, kampsport, biljakter och extremsport.Actiongenren är en av de mer livaktiga och framgångsrika. Av de 250 mest framgångsrika filmerna är majoriteten i huvudsak actionberättelser. Många av de bäst säljande böckerna är också actionberättelser. De flesta av de bäst säljande videospelen är actionbaserade. Bland de mest säljande tecknade serierna är de flesta actionbaserade. Under perioder har western-genren, som ibland räknas som en undergenre till actiongenren, varit totalt dominerande inom TV-serieproduktion.