Vio Ljusfabrik

Vio Ljusfabrik - Vio Snurrade ljus 29 cm 2-pack Mullvad

Kontrollera pris

Köp nu

Läckert skruvat platt ljus från Vio Ljusfabrik tillverkat i svenska Vedum enligt hantverkstraditioner och av bästa råvarorna. Låt ljuset tala för sig själv i all sin enkelhet eller kombinera med fler färger för ett mer varierat uttryck. Ljusen tillverkas av 100% paraffin som lämpar sig väl för att skruvas till skillnad mot stearin som är för hårt. Paraffinet som används i tillverkningen är certifierat och är en tillvaratagen restprodukt från raffineringen av petroleum, som renas och återanvänds till många produkter. Säljes i 2-pack. Brinntid ca 7 timmar.


Jämför produkt Vio Ljusfabrik - Vio Snurrade ljus 29 cm 2-pack Mullvad online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Vio Ljusfabrik - Vio Snurrade ljus 29 cm 2-pack Mullvad i kategorin Kronljus här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Kronljus
Artikelnummer: 124047
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Dukar

Dukar från Tell Me More Interiors

Se alla produkter
Matberedare

Matberedare från Hamilton Beach

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Matberedare

Matberedare är en hushållsapparat som underlättar flera moment i matlagningen. En matberedare har flera uppgifter som att riva, skiva, hacka och blanda matvaror. Med en matberedare går det till exempel att skiva gurkor och potatis, riva morötter, hacka lök och nötter och blanda till mindre degar. Maskindelen driver olika verktyg som sätts i en skål. Många matberedare har en säkerhetsanordning så att de bara kan startas om locket sitter på ordentligt då verktygen är skyddade. En större typ av köksmaskin för bearbetning av matvaror kan kallas hushållsassistent, medan en mindre typ av motsvarande köksapparat kan benämnas mixer eller om den är ännu enklare blender.