Vio Ljusfabrik

Vio Ljusfabrik - Vio Tvistade ljus 29 cm 2-pack Korall

Kontrollera pris

Köp nu

Tvistat ljus från Vio Ljusfabrik som är både elegant och lekfullt med sina mjuka runda former. Tillverkat i svenska Vedum enligt hantverkstraditioner och av bästa råvarorna. Låt ljuset tala för sig själv i all sin enkelhet eller kombinera med fler färger för ett mer varierat uttryck. Ljuset tillverkas av 100% paraffin som lämpar sig väl för att skruvas till skillnad mot stearin som är för hårt. Paraffinet som används i tillverkningen är certifierat och är en tillvaratagen restprodukt från raffineringen av petroleum, som renas och återanvänds till många produkter. Säljes i 2-pack. Brinntid ca 9 timmar.


Jämför produkt Vio Ljusfabrik - Vio Tvistade ljus 29 cm 2-pack Korall online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Vio Ljusfabrik - Vio Tvistade ljus 29 cm 2-pack Korall i kategorin Kronljus här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Kronljus
Artikelnummer: 124052
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Kastruller

Kastruller från Tranquilo Kitchen

Se alla produkter
Ljuslyktor

Ljuslyktor från Muurla

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Hörlurar

Hörlurar, eller hörtelefoner, är en ljudutrustning som består av små högtalarelement, vilka placeras strax utanför öronen (hörselkåpor), eller en bit in i hörselgången (hörsnäckor), alltefter hörlurens konstruktion.