Sidan innehåller annonslänkar

Global - Global Saltkvarn 18,5 cm

Beställ Global - Global Saltkvarn 18,5 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Global - Global Saltkvarn 18,5 cm inom kategorin Kryddkvarnar.

Produktinformation

Med Globals saltkvarn kan du mala allt från grovt havssalt och Himalayasalt till flingsalt. Den keramiska kvarnen är justerbar, vilket gör att du enkelt kan anpassa storleken på saltkornen efter dina behov.

Tillverkad av rostfritt stål, denna kvarn har samma eleganta, robusta design som resten av Globals sortiment. Behaglig att använda och mycket dekorativ.

Komplettera gärna med pepparkvarnen av samma modell. Och pricken över i blir det med tillhörande träfat - en perfekt present, kanske till studenten eller brudparet? .

Se gärna också

Zassenhaus - Augsburg Pepparkvarn 18 cm Rostfri/Olivträ -25%

En fantastisk pepparkvarn från Zassenhaus serie Augsburg som kommer ge dig en upplevelse av högsta kvalité under lång tid framöver. Den här kvarnen har fått en modern och tidlös design vilket gör att den passar in i alla sorters kök och hem. Dessutom är dess kvarnverk i härdad keramik otroligt hållbart.

Det keramiska malverket är inte bara nästintill omöjlig att slita ut, det är även reglerbart vilket innebär att du kan justera verket efter önskad kornstorlek utan problem. Välj mellan finmalet eller grovmalet beroende på vad som ska smaksättas. Dessutom kan du anpassa och mala hur mycket du vill, kornstorleken kommer alltid vara den samma. Pepparkvarnen finns i svartmålad bok eller olivträ, båda två med en elegant topp av rostfritt stål.

Zassenhaus tillverkar kvarnar i hög kvalité och är en av världens bästa kvarntillverkare. Deras kvarnar går inte bara att finna i svenska hem, de är även mycket populära bland professionell matlagning och används ofta på restauranger i Sverige.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Brödformar och bakformar

Brödformar och bakformar från Tareq Taylor

Se alla produkter
Rivjärn

Rivjärn från Microplane

Se alla produkter
Dukar

Dukar från Chamois

Se alla produkter
Stekpannor

Stekpannor från Demeyere

Se alla produkter