Sidan innehåller annonslänkar

Chamois - Leaf Dyna 50x150 cm Ochra

Beställ Chamois - Leaf Dyna 50x150 cm Ochra på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Chamois - Leaf Dyna 50x150 cm Ochra inom kategorin Kuddar Sittdynor.

Produktinformation

Sittdyna med tofsar från Chamois. Mönstret är tryckt med indisk blockteknik, en traditionell hantverksmetod där varje del av mönstret trycks för hand.

Det skapar en unik look, och ger duken ett levande och spännande uttryck. Chamois samarbetar med småskaliga och familjeägda fabriker i Indien, ett klockrent val för den som vill ha både stil och kvalité.

De erbjuder utöver dukar, även kökshanddukar och servetter. Bara att mixa och matcha för att skapa en personlig dukning, både inomhus och utomhus. .

Se gärna också

Broste Copenhagen - Ava Sittdyna 40x40x4 cm Salvia -25%

Sitt skönare med denna mjuka och härliga sittdyna från Broste Copenhagen. En stolstyna är ett praktiskt och enkelt sätt att skapa variation på utemöbeln eller vid matbordet. Det kan också vara bra till att mjuka upp de där hårda, men oj så snygga, stolarna man råkade köpa osedda.

Dynan Ava är tillverkad av bomull, och kommer i flera vackra färger. De finns även i en randig modell, om man vill blanda enfärgat och randigt. Den har två sydda band för att fästa dynan i stolen, och i serien Ava finns även tjockare dynor och en större variant. Denna modell är 4 cm tjock, och 40x40 cm.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Ölglas

Ölglas från Edward Blom

Se alla produkter
Skärbrädor

Skärbrädor från Zassenhaus

Se alla produkter
Krukor

Krukor från Hay

Se alla produkter
Korgar

Korgar från Afroart

Se alla produkter