Chamois - Leaf Sittdyna 50x50 cm Marinblå

Jämför produkt Chamois - Leaf Sittdyna 50x50 cm Marinblå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Chamois - Leaf Sittdyna 50x50 cm Marinblå i kategorin Kuddar Sittdynor här hos oss.

Produktinformation

Sittdyna från Chamois. Mönstret är tryckt med indisk blockteknik, en traditionell hantverksmetod där varje del av mönstret trycks för hand.

Det skapar en unik look, och ger duken ett levande och spännande uttryck. Chamois samarbetar med småskaliga och familjeägda fabriker i Indien, ett klockrent val för den som vill ha både stil och kvalité.

De erbjuder utöver dukar, även kökshanddukar och servetter. Bara att mixa och matcha för att skapa en personlig dukning, både inomhus och utomhus. .

Se gärna också

Afroart - Felt Sittdyna 28 cm Katt

Sittdynan Katt är lite mindre i storlek och form men tillverkas i samma härliga handtovade ull, gjord helt för hand i Nepals högland, som alla ulldynor i Afroarts sortiment.

Tillverkad i 100 % ull som gör den både smuts- och fuktavvisande samt värmande. Dynan passar både ute och inne och storleken gör den perfekt att ta med i ryggsäcken på utflykten. I samma serie hittar du flera olika färgglada djur så du kan skapa ett helt Zoo när du ska inreda barnrummet där hemma.

Afroart grundades 1967 och har sedan starten presenterat hantverk och folkkonst från länder i Afrika, Asien och Latinamerika. Alla Afroarts produkter är handgjorda och Fairtrade-tillverkade.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Le Creuset

Se alla produkter
Brickor

Brickor från Hilke

Se alla produkter
KannorBringare

KannorBringare från PotteryJo

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Sthål

Se alla produkter