Chamois - Leaf Sittdyna 50x50 cm Ochra

Beställ Chamois - Leaf Sittdyna 50x50 cm Ochra på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Chamois - Leaf Sittdyna 50x50 cm Ochra inom kategorin Kuddar Sittdynor.

Produktinformation

Sittdyna från Chamois. Mönstret är tryckt med indisk blockteknik, en traditionell hantverksmetod där varje del av mönstret trycks för hand.

Det skapar en unik look, och ger duken ett levande och spännande uttryck. Chamois samarbetar med småskaliga och familjeägda fabriker i Indien, ett klockrent val för den som vill ha både stil och kvalité.

De erbjuder utöver dukar, även kökshanddukar och servetter. Bara att mixa och matcha för att skapa en personlig dukning, både inomhus och utomhus. .

Se gärna också

Broste Copenhagen - Ava Sittdyna 40x40x6 cm Grön -25%

Sitt skönt med en sittdyna från Broste Copenhagen. Ava är en mjuk och härlig dyna, tillverkad i bomull och med ett handtag på ena sidan. Använd dem för att mjuka upp de hårda, men oh så snygga, stolarna man råkade köpa osedda. De kan även användas som golvkudde, till det låga soffbordet, eller på gräsmattan.

Dynan Ava finns även i en randig modell, samt i flera vackra färger och flera storlekar. Matcha inredningen med en neutral ton, eller mixa färger. Möjligheterna är oändliga. Denna modell är 6 cm tjock och 40x40 cm.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Mattallrikar

Mattallrikar från Bordallo Pinheiro

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Hay

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Vintage

Se alla produkter
Saltkvarnar

Saltkvarnar från Peugeot

Se alla produkter