Chamois - Pomegranate Sittdyna 50x50 cm Beige/Blå

Jämför produkt Chamois - Pomegranate Sittdyna 50x50 cm Beige/Blå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Chamois - Pomegranate Sittdyna 50x50 cm Beige/Blå i kategorin Kuddar Sittdynor här hos oss.

Produktinformation

Sittdyna från Chamois. Mönstret är tryckt med indisk blockteknik, en traditionell hantverksmetod där varje del av mönstret trycks för hand.

Det skapar en unik look, och ger dynan ett levande och spännande uttryck. Chamois samarbetar med småskaliga och familjeägda fabriker i Indien, ett klockrent val för den som vill ha både stil och kvalité.

De erbjuder utöver dukar, även kökshanddukar och servetter. Bara att mixa och matcha för att skapa en personlig dukning, både inomhus och utomhus. .

Se gärna också

Broste Copenhagen - Ava Sittdyna 40x40x4 cm Grön -25%

Sitt skönare med denna mjuka och härliga sittdyna från Broste Copenhagen. En stolstyna är ett praktiskt och enkelt sätt att skapa variation på utemöbeln eller vid matbordet. Det kan också vara bra till att mjuka upp de där hårda, men oj så snygga, stolarna man råkade köpa osedda.

Dynan Ava är tillverkad av bomull, och kommer i flera vackra färger. De finns även i en randig modell, om man vill blanda enfärgat och randigt. Den har två sydda band för att fästa dynan i stolen, och i serien Ava finns även tjockare dynor och en större variant. Denna modell är 4 cm tjock, och 40x40 cm.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Krukor

Krukor från Rörstrand

Se alla produkter
Vinglas

Vinglas från Kosta Boda

Se alla produkter
Termosar

Termosar från Hay

Se alla produkter
Bakformar

Bakformar från Pyrex

Se alla produkter