Cole & Mason - Derwent Salt/pepparkvarnsset Stål/acryl

Beställ Cole & Mason - Derwent Salt/pepparkvarnsset Stål/acryl på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cole & Mason - Derwent Salt/pepparkvarnsset Stål/acryl inom kategorin Kvarnset.

Produktinformation

Derwent-/Gourmet Precision-serien kännetecknas av tidlösa och högklassiga kvarnar. Passar perfekt att ha både på bordet vid alla tillfällen, och i köket - både inne och ute.Set med en pepparkvarn med ett malverk av härdat kolstål och en saltkvarn med ett keramiskt malverk.

Malverket har livstidsgaranti och en högkvalitativ precisionsmekanism som ger den ultimata smaksättningen. Saltkvarnen har 3 grovlekar och pepparkvarnen 6 grovlekar att välja mellan.

Se gärna också

WMF - Ceramill Salt- och pepparkvarnset 13,5 cm -20%

Ceramill kryddkvarnar från WMF har en elegant och modern design som gör sig fina på bordet eller köksbänken. Färskmalda kryddor är svårslaget då deras eteriska oljor framkommer när de mals direkt och ger måltiden den extra piffen. De har en topp av ek, detalj av rostfritt stål och en behållare i glas så du enkelt kan se när det är dags för påfyllning. Kryddkvarnen kan enkelt ställas in från finmalet till grovmalt och ge dig fint salt eller grov peppar - beroende på vad som önskas.

Kvarnverket är utrustad med Ceramills hårda, rostfria och hållbara burr-kvarn. Glasbehållaren kan enkelt separeras från resten av kvarnen och diskas i maskin.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Kvarnset

Kvarnset från Tareq Taylor

Se alla produkter
Osthyvlar

Osthyvlar från Boska Holland

Se alla produkter
Vinställ

Vinställ från Born in Sweden

Se alla produkter
Brickor

Brickor från Hilke

Se alla produkter