Sidan innehåller annonslänkar

Cole & Mason - Precision Oslo Kvarnset

Beställ Cole & Mason - Precision Oslo Kvarnset på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cole & Mason - Precision Oslo Kvarnset inom kategorin Kvarnset.

Produktinformation

Cole & Mason Precision Oslo set, är ett elegant, smalt salt- och pepparkvarns set med en modern och stilren design. Kvarnarnas utseende och enkla stil gör att de är vackra att ha framme och kommer passa de flesta dukningar.Kvarnarna har en klar behållare för att enkelt se fyllnadsnivåerna och levereras fyllda med salt och peppar.

Cole & Mason Precision Oslo set är en mycket uppskattad present till den medvetne kocken.Oslo kvarnarna är tillverkade i tåligt akrylplast och rostfritt stål med en härdad kolstålmekanism för peppar och diamantslipad keramisk mekanism för salt. Kvarnarna har en fjäderbelastad mekanism; justerbar slipning fin till grov, precision+ system och kommer med en livstidsgaranti på de keramiska och kolstålsverken. .

Se gärna också

WMF - Ceramill Salt- och pepparkvarnset 18 cm

Snygga och stilrena Ceramill kryddkvarnar från WMF med en topp av ekträ, en mitt av rostfritt stål och en botten i glas. Med dessa salt- och pepparkvarnar kan du välja mellan fint malen krydda eller grovmalen genom att enkelt justera det keramiska kvarnverket. De här står fint på bordet för daglig användning vid måltid och då malverket är placerat på kvarnens topp blir det inget spill. I kvarnarna kan du förvara alla sorters kryddor och tack vare glasbehållaren ser du lätt när det är dags att fylla på.

Kvarnverket är utrustad med Ceramills hårda, rostfria och hållbara burr-kvarn. Glasbehållaren kan enkelt separeras från resten av kvarnen och diskas i maskin.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Elvispar

Elvispar från KitchenAid

Se alla produkter
Gjutjärnsgrytor

Gjutjärnsgrytor från Sabor

Se alla produkter
Serveringsdelar

Serveringsdelar från Eva Solo

Se alla produkter
Hälsa

Hälsa från BOODY

Se alla produkter