Yamazaki - Favori Förvaringslåda 37x24 cm Turkos


Beställ Yamazaki - Favori Förvaringslåda 37x24 cm Turkos på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Yamazaki - Favori Förvaringslåda 37x24 cm Turkos inom kategorin Lådor.

Produktinformation

Vit förvaringslåda i plast med handtag i trä som mäter 37x24 cm från japanska Yamazaki.Förvara allt från tidningar och böcker till leksaker i denna praktiska förvaringslåda från Yamazaki. Förvaringsboxen har en vackert minimalistisk design i vit plast och ett handtag i ljust robust trä som gör att den passar in i princip överallt och bidrar med att ge ditt hem både ordning och en varm, välkomnande betoning.

Perfekt för den som vill minimera röran i sitt hem! Yamazaki grundades i Japan för över ett århundrade sedan och var då en liten familjeägd strykbrädestillverkare Nu, ett sekel senare, är Yamazaki ett av Japans ledande heminredningsföretag som har som mål att ta fram små inredningsdetaljer som förenklar din vardag och gör livet lite mindre stressigt.

Med sin passion för enkelhet och modern design är Yamazakis syfte att lyfta upp heminredningsbranschen till en ny och bättre standard, och vi vågar säga att de är på god väg. Om ditt hem är vad du gör det till, gör det snyggt.

Gör det vackert. Gör det Yamazaki. .