Watt & Veke

Watt & Veke - Ellipse Taklampa 65 cm Natur

2499 kr 1523 kr-39%
Kontrollera pris

Köp nu

Ellipse är en elegant och iögonfallande taklampskärm klädd i härligt linnetyg. Denna tjusiga taklampa från svenska design-och belysningsvarumärket Watt & Veke påminner om ett vackert rymdskepp, och passar lika bra i sovrummet som i hallen eller vardagsrummet! Den sprider ett fint mjukt allmänljus som skapar en härlig stämning i vilket rum du än placerar den i. Med rena, fina linjer och klädd i vackert tygpassar denna tidlösa lampa de flesta inredningsstilar och kan kombineras på många olika sätt. Finns i modell av olika storlek och med olika färg. Takupphäng är inte inkluderad. - Taklampskärm i linne. - 65 cm i diameter, 25 cm i höjd. br>- E27-sockel. - Maxwatt 60 W. - Takupphäng är ej inkluderad.


Beställ Watt & Veke - Ellipse Taklampa 65 cm Natur på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Watt & Veke - Ellipse Taklampa 65 cm Natur inom kategorin Lampor hängande.

Läs mer...
Kategori: Lampor hängande
Artikelnummer: 128687
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Brödknivar

Brödknivar från Global

Se alla produkter
Skulpturer

Skulpturer från Vintage

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Hackare

Hackare (engelska och alternativt: hacker) beskriver en person inom datorvärlden med tre olika betydelser. Vanligen syftar den på en hängiven och tekniskt vetgirig datorentusiast. Termen skiljer sig då från crackare, som arbetar med att ta sig förbi datorrelaterade säkerhetssystem. Ordet är ursprungligen studentjargong men har med datorteknikens spridning fått vidare användning.

Actionspel

Actionspel är en abstrakt datorspelsgenre som fokuserar på fysiska utmaningar, däribland reaktionstid och koordination. Genren inkluderar en stor mängd olika undergenrer, såsom fightingspel, skjutarspel och plattformsspel. I ett actionspel kontrollerar spelaren ofta en karaktär som spelaren ska styra genom ett flertal banor medan denne samlar på sig föremål och överkommer olika hinder. Spelaren träffar ofta på olika typer av fiender och måste ibland möta en boss som är större och farligare än andra fiender. Spelet tar slut om spelaren tar för mycket skada, förlorar alla sina extraliv eller dylikt. Alternativt så vinner spelaren spelet genom att klara av en mängd banor. Vissa spel saknar dock slut och spelarens mål är att maximera sin poäng genom att samla på sig föremål och besegra fiender. De flesta onlinespel saknar riktiga slut och uppmuntrar spelaren att fortsätta spela.