Watt & Veke

Watt & Veke - Ellipse Taklampa Linne 80 cm Vit

4699 kr 2890 kr-38%
Kontrollera pris

Köp nu

Beställ Watt & Veke - Ellipse Taklampa Linne 80 cm Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Watt & Veke - Ellipse Taklampa Linne 80 cm Vit inom kategorin Lampor hängande.

Läs mer...
Kategori: Lampor hängande
Artikelnummer: 144131
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Pannkakspannor  Plättlagg

Pannkakspannor Plättlagg från de Buyer

Se alla produkter
Förvaring living

Förvaring living från Strömshaga

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Brio

Denna artikel handlar om företaget Brio. För godiset, se Brio (godis). Brio är ett svenskt företag som i huvudsak arbetar med utveckling och försäljning av leksaker och barnvagnar. Det var länge baserat i Osby i nordöstra Skåne, men har numera sitt huvudkontor i Malmö.

Babblarna

Babblarna är ett språkpedagogiskt material skapat av Anneli Tisell (författare) i samverkan med Iréne Johansson (Karlstadmodellens grundare), Ola Schubert (animatör och illustratör), Hannes Hagstrand (illustratör), Johan Rask (kompositör) och Hasse Sjölander (kompositör). Figurerna är inspirerade av professor Iréne Johansson och Karlstadmodellen, en träningsmodell för personer med språk-, tal- eller kommunikationssvårigheter. Johanssons figurer Babba, Bibbi, Bobbo, Diddi, Dadda och Doddo hade tagits fram på 1980-talet för att träna barn i de olika språkljuden, där barn härmar deras ljud/namn och därmed lär sig att använda betoningar och får en melodi i sitt språk. Figurernas namn introducerades av Johansson i hennes bok Primitiv Grammatik - Ordstadium, utgiven av Studentlitteratur 1990. Figurerna uppdaterades 2006 av Anneli Tisell, Ola Schubert och Hannes Hagstrand och de fick nya former och färger (Babba blev brun, Bibbi blev gul, Bobbo blev röd, Dadda blev grön, Diddi blev rosa och Doddo blev blå). Böcker, spel, musik och filmer med Babblarna sprids till en större allmänhet genom Hatten förlag, med start 2007. Konceptet används i den pedagogiska verksamheten i flera förskolor, och Babblarnas Youtube-kanal har över 600 miljoner visningar (december 2019). De vann juryns specialpris i Kristallen 2018.