Watt & Veke

Watt & Veke - Prisma Taklampa 35 cm Vit

1799 kr 1125 kr-37%
Kontrollera pris

Köp nu

Den vackra takskärmen Prisma med matt och lyxig bomullsjerseytyg från Boel & Jan är spänd över en ståltrådsform och hänger vackert, som sig själv eller i grupp med andra lampor på olika höjd, över matbordet.

Prismas design är otroligt elegant med den lätta rundningen som ger precis den mjuka touchen som gör att den passar lika bra i sovrummet som över matbordet. Prisma är snygg i dagsljus och när kvällen kommer och lampan tänds avger den ett mjukt och härligt stämningsljus.

Sladd och takupphängning medföljer inte medföljer inte.


Beställ Watt & Veke - Prisma Taklampa 35 cm Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Watt & Veke - Prisma Taklampa 35 cm Vit inom kategorin Lampor hängande.

Läs mer...
Kategori: Lampor hängande
Artikelnummer: 128702
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Ishinkar

Ishinkar från Vintage

Se alla produkter
Tekannor

Tekannor från Pols Potten

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Mayfair

Mayfair (lyssna ) är en stadsdel (district) i London, Storbritannien. Stadsdelen ligger i centrala London i West End. Mayfair ligger öster om Hyde Park i kommunen (borough) City of Westminster, mellan Oxford Street, Regent Street, Piccadilly och Park Lane. Stadsdelen räknas som en av de mest exklusiva i London. Området Mayfair härstammar från 1700-talet. Flera utländska ambassader, bland annat den amerikanska, ligger också där samt flera hotell. Stora delar av bebyggelsen har även numera gjorts om till kontor.