Watt & Veke

Watt & Veke - Textilsladd 2 m E27 Natur

Kontrollera pris

Köp nu

Jämför produkt Watt & Veke - Textilsladd 2 m E27 Natur online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Watt & Veke - Textilsladd 2 m E27 Natur i kategorin Lampor hängande här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Lampor hängande
Artikelnummer: 144132
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Vispar

Vispar från Eva Solo

Se alla produkter
Mattor

Mattor från Le Creuset

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Salta

Salta (spanska: Ciudad de Salta) är en stad i norra Argentina och den administrativa huvudorten för provinsen Salta. Folkmängden uppgick vid folkräkningen 2001 till 462 051 invånare, med totalt 468 583 invånare inkluderat några mindre förorter. Inom Saltas storstadsområde (área metropolitana) finns cirka 691 000 invånare, vilket gör den till näst största stad i nordvästra delen av landet.

Bränsle

Ett bränsle är en substans som genom förbränning eller annan process kan omvandlas så att användbar energi frigörs. Den vanligaste processen är förbränning, men den kan också vara en annan kemisk reaktion eller en kärnreaktion, såsom fission eller fusion. För att ett bränsle ska vara användbart måste energin kunna utnyttjas på ett ekonomiskt och tekniskt möjligt sätt. Energin i ett bränsle måste även kunna lagras under en för ändamålet rimlig tid, och ofta måste energin även produceras så att den kan omvandlas till arbete. Bränslen kan bland annat användas för byggnadsuppvärmning, matlagning, elektricitetsproduktion och som drivmedel.