WATT&VEKE

WATT&VEKE - Boll Taklampa Oval 65 cm Vit

Kontrollera pris

Köp nu

Boll är en vacker och stilren taklampskärm klädd i bomullsjersey. Denna populära, pumpaformade, lampa är designad av Boel & Jan för svenska design-och belysningsvarumärket Watt & Veke. Den sprider ett fint mjukt allmänljus som skapar en härlig stämning i vilket rum du än placerar den i. Med rena, fina linjer och vitt bomullstyg passar denna tidlösa lampa de flesta inredningsstilar och kan kombineras på många olika sätt. Finns även i en större modell med 40 cm i diameter. Takupphäng är inte inkluderad. - Taklampskärm i vitt bomullsjerseytyg. - 65 cm i diameter, 40 cm höjd - E27-sockel. - Maxwatt 40 W. - Takupphäng är ej inkluderad.


Jämför produkt WATT&VEKE - Boll Taklampa Oval 65 cm Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten WATT&VEKE - Boll Taklampa Oval 65 cm Vit i kategorin Lampor hängande här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Lampor hängande
Artikelnummer: 128677
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Serveringskannor

Serveringskannor från Vintage

Se alla produkter
Vinglas

Vinglas från Skrufs Glasbruk

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Lundby

Lundby kan syfta på: Lundby (företag) – en leksakstillverkare Lundby IF – en fotbollsförening från Hisingen Lundbystudien – en medicinsk studie ledd av Erik Essen-Möller

2

2 (II) var ett normalår som började en söndag i den julianska kalendern.

Vinglas

Vinglas är servisglas (ett dryckeskärl) som används för att dricka eller prova vin. Det består i allmänhet av tre delar: kupa, stjälk och fot. Stjälken finns för att göra det möjligt att hålla i glaset utan att vidröra kupan, vilket skulle leda till att vinet värms upp av kroppstemperaturen. Således anses det korrekta sättet att hantera ett vinglas vara att hålla i stjälken eller foten, aldrig i kupan. Kupan är ofta snävare upptill för att koncentrera vinets aromer så att de kan uppfattas tydligare när man luktar på vinet. Vinglas är vanligen tillverkade av någon typ av glas, men begreppet vinglas brukar användas även i de fall kärlet är tillverkat av plast. Högklassiga vinglas är ofta kristallglas och kan i vissa fall vara munblåsta. Vinglasets utformning påverkar aromupplevelsen av ett vin, och därför finns det ett antal olika typer av vinglas som är avsedda för olika typer av viner. Vissa tillverkare, till exempel österrikiska Riedel, erbjuder en mycket stor mängd olika vinglas, som skall vara särskilt avpassade för viner från en viss region eller på en viss druvsort. I huvudsak kan dock fyra typer av vinglas urskiljas: Rödvinsglas Vitvinsglas Champagneglas (glas för mousserande vin) ProvningsglasI allmänhet gäller att rödvinsglas är större än vitvinsglas, och att champagneglas ges en väsentligt annorlunda utformning än de övriga glasen. Provningsglasen är avsedda för att ge en bra upplevelse av ett vin vid vinprovning, där den serverade mängden brukar vara märkbart mindre än vid en måltid. Provningsglas är oftast tulpan- eller klockformade och det finns även standardiserade provningsglas i form av ISO-glas.