WATT&VEKE

WATT&VEKE - Ellipse Taklampa 65 cm Vit

Kontrollera pris

Köp nu

Ellipse är en elegant och iögonfallande taklampskärm klädd i härligt linnetyg. Denna tjusiga taklampa från svenska design-och belysningsvarumärket Watt & Veke påminner om ett vackert rymdskepp, och passar lika bra i sovrummet som i hallen eller vardagsrummet! Den sprider ett fint mjukt allmänljus som skapar en härlig stämning i vilket rum du än placerar den i. Med rena, fina linjer och klädd i vackert tygpassar denna tidlösa lampa de flesta inredningsstilar och kan kombineras på många olika sätt. Finns i modell av olika storlek och med olika färg. Takupphäng är inte inkluderad. - Taklampskärm i linne. - 65 cm i diameter, 25 cm i höjd. br>- E27-sockel. - Maxwatt 60 W. - Takupphäng är ej inkluderad.


Jämför produkt WATT&VEKE - Ellipse Taklampa 65 cm Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten WATT&VEKE - Ellipse Taklampa 65 cm Vit i kategorin Lampor hängande här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Lampor hängande
Artikelnummer: 128689
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Skärbrädor

Skärbrädor från Lind DNA

Se alla produkter
Julljushållare

Julljushållare från Holmen

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Disney

Disney eller Walt Disney kan syfta på: Disneyfilm – filmer från Walt Disney Company Disneyserier – tecknade serier som görs på licens från Walt Disney Company av staber med kreatörer runt om i världen

Frozen

"Frozen" är en låt framförd av den amerikanska popartisten Madonna. Låten gavs ut som den första singeln från hennes sjunde studioalbum Ray of Light den 23 februari 1998. Den skrevs av Madonna och Patrick Leonard och producerades i samarbete med William Orbit.

2

2 (II) var ett normalår som började en söndag i den julianska kalendern.