WATT&VEKE

WATT&VEKE - Vilda Taklampa Ø 56cm Natur

Kontrollera pris

Köp nu

Vilda är en annorlunda taklampa som är gjord av papperssnöre vilket skapar en mysig och naturskön atmosfär i vilket rum den än placeras i. Ostyriga former tyglade av en fasettstruktur som böljar ner kring lampan i vackra vågor. Om du väljer en klar ljuskälla så kommer det skapas ett vackert skuggspel i rummet när lampan används. Sladd och takupphängning säljes separat. Obs! Känslig för direkt solljus då materialet kan blekas.


Beställ WATT&VEKE - Vilda Taklampa Ø 56cm Natur på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten WATT&VEKE - Vilda Taklampa Ø 56cm Natur inom kategorin Lampor hängande.

Läs mer...
Kategori: Lampor hängande
Artikelnummer: 128704
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Blenders

Blenders från Ariete

Se alla produkter
Bunkar  skålar

Bunkar skålar från Pyrex

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

45

45 (XLV) var ett normalår som började en fredag i den julianska kalendern.

Pokémon

Pokémon (ポケモン) också känt som Pocket Monsters (ポケットモンスター Pokettomonsutā) i Japan, är en japansk media-franchise. Från början hette det Pocket Monsters. Pokémon finns bland annat som spel till Nintendos spelkonsoler, TV-serier, långfilmer, samlarkortspel, serietidningar m.m. Fenomenet skapades av Satoshi Tajiri kring 1996-1997. Genom att utnyttja samverkan mellan olika medier kom Pokémon att bli ett kulturellt fenomen under andra halvan av 1990-talet för vissa yngre åldersgrupper och framförallt figuren Pikachu är närmast att betrakta som en global kulturikon. Ordet "Pokémon" är identiskt i både singular och plural och böjs endast i genitiv till "Pokémons". Det är alltså grammatiskt korrekt att säga "en Pokémon" och "många Pokémon", liksom "en Pikachu" och "många Pikachu". Det finns 893 olika Pokémon, och om man räknar med mega evolutionerna så finns det 980 olika Pokémon sedan releasen av Pokémonspelen Pokémon Sword and Shield Produkterna skapades av Game Freak åt Nintendo, som noga bevakar de immateriella rättigheterna. I Pokémonvärlden finns det ett fåtal djur men de flesta är ersatta av Pokémon. I denna värld är det många ungdomars högsta önskan att bli en Pokémontränare och att fånga in Pokémon, träna dem, delta i strider samt att vinna Pokémon-Ligan. I spelen är spelaren oftast en Pokémontränare. Eftersom vissa Pokémon är kraftfulla används de inte bara av äventyrslystna ungdomar utan även av onda rollfigurer, som den kriminella organisationen Team Rocket. Originalet är på japanska och uttydningen av namnet blir "Pocket Monsters" (fickmonster), vilket också de första spelen hette i Japan. När de sedan skulle lanseras i USA fanns redan en produkt registrerad under ett liknande namn. Man använde då istället den förkortning som bland japanska Pokémonspelare hade blivit ett väl använt begrepp, "Pokémon". I Japan finns butiker som specifikt säljer Pokémon.

Skalare

Skalare kan syfta på: Äldre och mindre korrekt variant av skalar; en fisk Ett köksverktyg såsom potatisskalare