GastroMax - Ugnsform 2-pack 3,5 L + 2,5 L

Beställ GastroMax - Ugnsform 2-pack 3,5 L + 2,5 L på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten GastroMax - Ugnsform 2-pack 3,5 L + 2,5 L inom kategorin Långpannor Stekbleck.

Produktinformation

Set med 2 rektangulära ugnsformar från Gastromax. Formarna rymmer 2,5 respektive 3,5 liter och är tillverkade av stål med dubbla non-stickbeläggningar så att inte maten bränner vid eller torkar fast.

Måtten på formarna är 33x23 cm på den större och 28x22 cm på den mindre. Tål diskmaskin. .

Se gärna också

Pyrex - Irresistible Ugnsform 39x25 cm 4 L

Ugnsform ur serien Irresistible från Pyrex med en kapacitet på 4 liter. Denna form är tillverkad i tåligt borosilikatglas som tål temperaturer mellan -40 °C upp till 300 °C och kan därmed användas i både ugn och frys. Borosilikatglas är även reptåligt och motståndskraftigt mot fläckar och lukt. Laga en god lasagne, gratäng eller kyckling, den här formen går utmärkt att använda till en hel del rätter!

Ugnsformen är lätt att ta in och ut ur ugnen tack vare de breda handtagen och formens höga kanter motverkar att maten spiller över. Servera direkt ur formen och njut av trevliga middagar tillsammans med familj och vänner. Rengörs enkelt i diskmaskin.

Pyrex har sedan 1915 tillverkat köksredskap anpassat till de senaste trenderna och med funktionalitet i åtanke. Det franska varumärket är välkänt på grund av deras fantastiska produkter som hjälper människor att förbereda och tillaga perfekta maträtter utan krångel. 2017 blev Pyrex certifierade med Origine France Garantie för alla deras produkter i borosilikatglas.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Långpannor Stekbleck

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Sömn  avslappning

Sömn avslappning från TEMPUR

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Bitz

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Royal Copenhagen

Se alla produkter
Ölglas

Ölglas från Orrefors

Se alla produkter