Sidan innehåller annonslänkar

Glyc Boost

Jämför produkt Glyc Boost online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Glyc Boost i kategorin Leder muskler här hos oss.

Produktinformation

Glyc Boost är en svensktillverkad produkt framtagen för hälsosamma leder med naturliga ingredienser som nypon, gurkmeja och grönläppad mussla. Nu med förbättrad formula.

Ett kosttillskott anpassat för dig som vill bevara en aktiv livsstil. Med naturliga ämnen som nypon och gurkmeja och nu med förbättrad formula med dubblerad dos av grönläppad mussla.

Glyc Boost är även förstärkt med vitamin C och zink. Glyc Boost innehåller extrakt från hela den grönläppade musslan med Glykosaminoglykaner (GAG) och Omega-3-fettsyror.

Se gärna också

Nypozin CurBo Nilitis -15%

Gurkmeja bidrar till att bibehålla normal rörlighet i lederna samt stödjer dess flexibilitet och funktion. Ingefärsextrakt hjälper till att upprätthålla rörligheten i lederna och för att undvika morgonstelhet. Svartpeppar (Piper nigrum L.) ökar effektiviteten av andra örter. NiLitis är mixen av följande aktiva öter: Curcumin C3 Complex®, Boswellin HBD, Ginger Soft Extract och BioPerine

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Leder muskler

Snabbfilter
Sortera

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Muggar

Muggar från Bitz

Se alla produkter
Figurer

Figurer från Vintage

Se alla produkter
Kaffepressar

Kaffepressar från Bialetti

Se alla produkter
Bordstabletter

Bordstabletter från Tell Me More Interiors

Se alla produkter