Done By Deer

Done By Deer - Comfort Snuttefilt och Bitring 22x22 cm Raffi Orange

249 kr
Kontrollera pris

Köp nu

En mjuk och gosig snuttefilt för de allra minsta. Men en bitring som du mycket praktiskt kan knäppa fast med ett kardborreband, en elastisk ögla för att fästa en napp i och med fler små sensoriska detaljer för barnet att utforska. Filten är tillverkad i 50% bomull, 50% polyester och bitringen är i 100% silikon. Finns i två fina färger att välja mellan.


Jämför produkt Done By Deer - Comfort Snuttefilt och Bitring 22x22 cm Raffi Orange online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Done By Deer - Comfort Snuttefilt och Bitring 22x22 cm Raffi Orange i kategorin Leksaker här hos oss.

Kategori: Leksaker
Artikelnummer: 121832
Visa fler

Från kunskapsbanken

Babygym

Ett babygym är en leksak konstruerad för att stimulera små barn till att aktivera sig. Det finns olika modeller av babygym, i den vanligaste ligger barnet på rygg och har olika leksaker fästade på en ställning ovanför sig. Barnet måste sträcka upp händerna för att nå leksakerna, som för att intressera barnet till exempel kan ha olika klara färger, vara i olika material eller göra olika ljud. Vissa modeller av babygym är utformade så att barnet även kan liggande på mage, med leksaker även på sidorna och på mattan barnet ligger på. Babygym finns för barn mellan två och sex månaders ålder.