Done By Deer

Done By Deer - Cuddle Friend Gosedjur Raffi Orange

769 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Det stora gosedjuret Raffi från Done by deer älskar att kramas. Mjuk och fluffig är Raffi den kramgoaste giraffen som finns. Vaken och pigg på ena sidan håller han den lilla sötnosen sällskap och trött och slumrig på andra sidan när det är dags att sova.


Jämför produkt Done By Deer - Cuddle Friend Gosedjur Raffi Orange online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Done By Deer - Cuddle Friend Gosedjur Raffi Orange i kategorin Leksaker här hos oss.

Kategori: Leksaker
Artikelnummer: 121830
Visa fler

Från kunskapsbanken

Babygym

Ett babygym är en leksak konstruerad för att stimulera små barn till att aktivera sig. Det finns olika modeller av babygym, i den vanligaste ligger barnet på rygg och har olika leksaker fästade på en ställning ovanför sig. Barnet måste sträcka upp händerna för att nå leksakerna, som för att intressera barnet till exempel kan ha olika klara färger, vara i olika material eller göra olika ljud. Vissa modeller av babygym är utformade så att barnet även kan liggande på mage, med leksaker även på sidorna och på mattan barnet ligger på. Babygym finns för barn mellan två och sex månaders ålder.

Friends

Friends kan syfta på: Friends – en amerikansk TV-serie, se Vänner Friends (album) – ett musikalbum av The Beach Boys Friends (Chick Corea-album) – ett musikalbum av Chick Corea Friends (film) – en film från 1988 Friends (låt) – en sång av Led Zeppelin på albumet Led Zeppelin III Friends (musikgrupp) – en svensk musikgrupp Friends (stiftelse) – en ideell stiftelse som arbetar mot mobbning Friends (varumärke) – ett varumärke tillhörande Coop Friends Arena – en arena i Solna