Vio Ljusfabrik

Vio Ljusfabrik - Ljus Snurrade Lack 29 cm 2-pack Vit

119 kr 90 kr-24%
Kontrollera pris

Köp nu

Vackra skruvformade kronljus från Vio Ljusfabrik med en läckert lackad finish.

2-pack dekorativt skruvade kronljus från Vio Ljusfabrik. Ljusen har en vackert lackad yta och är tillverkade i 100 % paraffin för att få sin unika skruvade form.Ljusen har en höjd på 29 cm och en brinntid på 9 timmar.Vio Ljus Snurrade 29 cm 2-pack finns i fler färger, både i matt och lackat utförande.


Jämför produkt Vio Ljusfabrik - Ljus Snurrade Lack 29 cm 2-pack Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Vio Ljusfabrik - Ljus Snurrade Lack 29 cm 2-pack Vit i kategorin Ljus special här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Ljus special
Artikelnummer: 138212
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Muggar

Muggar från Vintage

Se alla produkter
LED ljus

LED ljus från Star Trading

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Doftljus

Ett doftljus är en typ av levande ljus som innehåller parfym för att sprida en behaglig lukt i rummet där det brinner. Doftljus har funnits i cirka 2 000 år, vilket är lika länge som levande ljus har funnits. I början användes tillsatta ämnen för att få bort lukten av animaliska produkter och talg som användes vid produktion av ljus. Sedan 1990-talet har intresset växt och är idag större än någonsin. Vanliga dofter är vanilj, lavendel och citrus, men ljus förekommer också i andra ovanligare dofter. Doftljus säljs i huvudsak i inredningsbutiker och finns i allt ifrån värmeljusformen till runda, cylinderformade och allsköns olika utföranden. Doftljus är känsliga för temperatur och solljus, som kan orsaka att ljusen bleks, smälter och spricker.

Hästar

Denna artikel handlar om släktet hästar. För tamhästar, se Häst.Hästar (Equus) är det enda nu levande släktet inom familjen hästdjur (Equidae). Hästarnas systematik är omdiskuterad. Denna artikel följer Wilson & Reeder 2005, som erkänner åtta nu levande arter och där exempelvis tamhäst och åsna utgör underarter till sina vilda släktingar vildhäst och afrikansk vildåsna.