Vio Ljusfabrik

Vio Ljusfabrik - Platta Lack Ljus Snurrade 29 cm 2-pack Persika

119 kr 90 kr-24%
Kontrollera pris

Köp nu

Skruvat platt ljus från Vio Ljusfabrik nu med härligt lackad finish som framhäver de läckra färgerna ytterligare.

Den stora trenden med skruvade ljus fortsätter även i år. Vio Ljusfabrik har tagit fram platta skruvade ljus med en härlig glansig finish, tillverkade av 100% paraffin, eftersom stearin är för hårt för skruva. Ljusen är tillverkade i svenska Vedum enligt hantverkstraditioner och av bästa råvarorna, kommer i 2-pack och har en brinntid ca 9 timmar.


Jämför produkt Vio Ljusfabrik - Platta Lack Ljus Snurrade 29 cm 2-pack Persika online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Vio Ljusfabrik - Platta Lack Ljus Snurrade 29 cm 2-pack Persika i kategorin Ljus special här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Ljus special
Artikelnummer: 138226
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Rivjärn

Rivjärn från Rivsalt

Se alla produkter
Bakartiklar för barn

Bakartiklar för barn från Pols Potten

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Brio

Denna artikel handlar om företaget Brio. För godiset, se Brio (godis). Brio är ett svenskt företag som i huvudsak arbetar med utveckling och försäljning av leksaker och barnvagnar. Det var länge baserat i Osby i nordöstra Skåne, men har numera sitt huvudkontor i Malmö.

Förband

Förband kan vara Förband (militär) – en enhet organiserad för en viss uppgift i krig eller fred Förband (musik) (uttalas med betoning på första stavelsen) – en musikgrupp eller -artist som uppträder före huvudevenemanget Förband – inom sjukvård, för att skydda eller stödja en skadad kroppsdel, se Bandage Förband (skogsbruk) – medelavstånd mellan träd eller plantor i ett planterat bestånd Förbandsteknik – en sammanfogning av två beståndsdelar i en teknisk anordning Murförband – olika tekniker för att ordna stenarna i en mur

Barn

En människa är ett barn från födelsen till pubertetens inträde. Ett barn av kvinnligt kön kallas flicka, tjej eller tös, och ett barn av manligt kön kallas pojke, påg, kille, grabb, pojk eller gosse.