Sidan innehåller annonslänkar

Cilio - Torre Lykta 31 cm Silver

Jämför produkt Cilio - Torre Lykta 31 cm Silver online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cilio - Torre Lykta 31 cm Silver i kategorin Ljuslyktor här hos oss.

Produktinformation

Den minsta lyktan ur serien Torre från Cilio är även den tillverkad i polerat rostfritt stål och i en klassisk och stilren design. Lyktan är lätt att placera och finns i flera olika storlekar som man med fördel kan kombinera ihop.

Lyktan kan användas utomhus i din trädgård eller på ett trädäck för att skapa en härlig stämning. Torre är försedd med gummifötter som gör att den står stadigt och inte lämnar några märken på golvet om du väljer att placera den inomhus. .

Se gärna också

Magnor - Skyline Lux Lykta 12x15 cm Kolgrå

I serien Skyline ingår denna eleganta lykta Skyline Lux, från norska Magnor. Lyktan går även att använda som en liten vas för ett lågt blomsterarrangemang.Skyline Lux är handgjord och munblåst av erfarna glasblåsare och formgivaren är den välkände inrednings- och möbeldesignern Halvor Bakke.

Halvor har hämtat sin inspiration från sina resor runt om i världen. Skyline blev ett naturligt namn efter en resa till Shanghai där han satt på 43:e våningen, tittade ut över staden och fascinerades av alla ljus. Han gav Skyline ett stramt, rent och maskulint uttryck som en illusion av stadens rena linjer. Den exklusiva handpolerade ytan skapar en sofistikerad och lite dramatisk känsla.

Lyktan är 15 cm hög och 12 cm bred.
Handdiskas.

Magnor Glassverk grundades 1896. De är stolta över sin historia, men är också måna om att utvecklas. Varje år lanserar de två nya kollektioner. De samarbetar med några av de bästa formgivarna och konstnärerna idag. De vill göra produkter som skapar glädje och spänning och är en fröjd i generationer. Alla deras glas- och kristallprodukter är tillverkade för hand, med stor omsorg och kärlek av skickliga hantverkare.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Matbestick styck

Matbestick styck från House Doctor

Se alla produkter
Airfryer  Fritös

Airfryer Fritös från Emerio

Se alla produkter
Kökshanddukar

Kökshanddukar från Marimekko

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Broste Copenhagen

Se alla produkter