Sidan innehåller annonslänkar

Cilio - Villa Lykta 38 cm Silver

Jämför produkt Cilio - Villa Lykta 38 cm Silver online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cilio - Villa Lykta 38 cm Silver i kategorin Ljuslyktor här hos oss.

Produktinformation

Kan man få för många lyktor? Modellen Villa från Cilio har en klassisk och stilren design tillverkad i polerat rostfritt stål som ger en elegant look. Lyktan är försedd med gummifötter som gör att den står stadigt och inte lämnar några märken på golvet.

Ett rejält handtag gör det enkelt att flytta lyktan som du önskar. Villa kan användas ute så väl som inne och finns i flera storlekar för att skapa en vacker grupp med lyktor i exempelvis trädgården. .

Se gärna också

Tell Me More Interiors - Luna Ljuslykta 12x16 cm Klar -23%

Underbar ljuslykta i glas från Tell Me More.

Med sina vackra färger och naturliga skiftningar skapar dessa ljuslyktor från Tell Me More Interiors en mysig stämning i alla rum. Denna glaslykta är handgjord och skiftningarna i glaset framställs med hjälp av sand vid infärgningen. Varje lykta blir därför unik och får sitt eget vackra sken. Kombinera gärna flera olika färger och storlekar av dessa ljushållare från Tell Me More och låt ett unikt sken växa fram med hjälp av att du sätter värmeljus i ljuslyktorna.

När du vill kunna variera och förnya din inredning är ljushållaren från Tell Me More Interiors det självklara valet. Fyll ljuslyktan med dekorativa föremål och skapa en personlig känsla med tillexempel strandfynd från i somras, som stenar, snäckor och sand. Eller låt lyktan vara som den är och låt det klara glaset tala för sig själv. Lyktan är handgjord och tillverkad av återvunnet glas vilket gör varje lykta unik. Kombinera gärna med ljuslyktor i andra storlekar från serien Luna.

Lyktan bör ej komma i långvarig kontakt med vatten. Handdiskas varsamt.

- Passar blockljus med max 4 cm i diameter
- Vikt 800 g

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Tavlor  Posters

Tavlor Posters från Kunskapstavlan®

Se alla produkter
Karaffer

Karaffer från Kosta Boda

Se alla produkter
KaffeTekoppar

KaffeTekoppar från Gefle

Se alla produkter
Ugnsformset

Ugnsformset från Vintage

Se alla produkter