Sidan innehåller annonslänkar

Cooee - Ball Ljusstake 10 cm Mörkgrön

Beställ Cooee - Ball Ljusstake 10 cm Mörkgrön på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cooee - Ball Ljusstake 10 cm Mörkgrön inom kategorin Ljusstakar.

Produktinformation

Ball ljusstake från Cooee Design är en klotrund ljusstake i trä, lika fin som solitär som i grupp. Komplettera gärna med andra former och färger från Cooee.

Finns i olika storlekar. Cooee Design erbjuder vaser, krukor, ljusstakar och brickor i en tidlös men modern design.

Det svenska designvarumärket kommer med en innovativ design och skandinaviskt formspråk som kommit att ta världen med storm. Familjeföretaget grundades 2005 och finns idag världen över i många framstående designbutiker. .

Se gärna också

Born in Sweden - Stumpastaken Set - 9 hål, Korklåda, Galler, Tändstickor Svart -25%

Stumpastaken från Born In Sweden är en stilfull och praktisk ljusstake speciellt framtagen för ljusstumpar, korta ljus och små ljus - med andra ord, ljus som annars blir över och slängs. Ljushållaren passar även för värmeljus och helt nya ljus. Denna har plats för nio stycken.

Detta är ett set och däri ingår:
- Själva Stumpastaken med plats för 9 ljus
- Ett galler
- En praktisk korklåda, där du förvarar ljusstumpar, värmeljus eller tändstickor, så att du alltid har dem nära till hands
- Tändstickor

Med ett galler till din Stumpastake förvandlar du ljusstaken till en häll där du kan hålla mat och dryck varm! Gallret blir till exempel perfekt att ställa en tekanna på, eller varför inte glöggen till jul?

Ljusstaken är tillverkad av 100% returaluminium och riskerar inte att ta eld när ljusen brinner ned. Korkbasen är tillverkad i återvunnen kork. Formgiven av Jonas Torstensson för Born in Sweden.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Krus Mat  Livsmedel

Krus Mat Livsmedel från Höganäs Keramik

Se alla produkter
Kockknivar

Kockknivar från Zwilling

Se alla produkter
Förvaring

Förvaring från Hay

Se alla produkter
Termosmuggar

Termosmuggar från LUND LONDON

Se alla produkter