Cooee - Candlestick Ljusstake 13 cm Snäcka

Beställ Cooee - Candlestick Ljusstake 13 cm Snäcka på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cooee - Candlestick Ljusstake 13 cm Snäcka inom kategorin Ljusstakar.

Produktinformation

Ljusstaken ur serien Candlestick från Cooee blir ett vackert tillskott till inredningen som hjälper till att lysa upp mörka kvällar. Ljusstaken har en minimalistisk och tidlös design som gör sin fin till alla inredningsstilar.

Den eleganta ljusstaken står lika fint för sig självt som den gör i grupp. Den finns i flera storlekar och färger som är fantastiska att kombinera för ett varierat och dynamiskt uttryck.

Se gärna också

Born in Sweden - Stumpastaken Set - 9 hål, Korklåda, Galler, Tändstickor Svart -25%

Stumpastaken från Born In Sweden är en stilfull och praktisk ljusstake speciellt framtagen för ljusstumpar, korta ljus och små ljus - med andra ord, ljus som annars blir över och slängs. Ljushållaren passar även för värmeljus och helt nya ljus. Denna har plats för nio stycken.

Detta är ett set och däri ingår:
- Själva Stumpastaken med plats för 9 ljus
- Ett galler
- En praktisk korklåda, där du förvarar ljusstumpar, värmeljus eller tändstickor, så att du alltid har dem nära till hands
- Tändstickor

Med ett galler till din Stumpastake förvandlar du ljusstaken till en häll där du kan hålla mat och dryck varm! Gallret blir till exempel perfekt att ställa en tekanna på, eller varför inte glöggen till jul?

Ljusstaken är tillverkad av 100% returaluminium och riskerar inte att ta eld när ljusen brinner ned. Korkbasen är tillverkad i återvunnen kork. Formgiven av Jonas Torstensson för Born in Sweden.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Korgar

Korgar från Hinza

Se alla produkter
Soppskålar

Soppskålar från Magnor

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Modern House

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Aida

Se alla produkter