Sidan innehåller annonslänkar

Cooee - Candlestick Ljusstake 21 cm Svart

Beställ Cooee - Candlestick Ljusstake 21 cm Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cooee - Candlestick Ljusstake 21 cm Svart inom kategorin Ljusstakar.

Produktinformation

Ljusstaken Candlestick från Cooee har en design som utstrålar minimalism, modernitet och elegans. Den här ljusstaken passar perfekt till alla inredningar och har en tidlös design.

En ljusstake som alltid är trendig och som ser till att lysa upp hemmet när kvällen smyger sig på, eller när den mysiga frukosten dukas fram på helgen. Den eleganta ljusstaken står lika fint för sig självt som den gör i grupp.

Den finns i flera storlekar och färger som är fantastiska att kombinera för ett varierat och dynamiskt uttryck. Tillverkad i pulverlackerat rostfritt stål. .

Se gärna också

Georg Jensen - Bernadotte Ljusstake 11 cm -7%

En fantastisk ljusstake ur serien Bernadotte från Georg Jensen, skapad med inspiration från Sigvard Bernadottes formgivningar. Denna vackra ljushållare är en fröjd för ögat med sin blankpolerade yta och läckra mönster med tydliga rötter i formgivningsstilen Art Deco kombinerat med modern skandinavisk design.

Ljushållaren är föränderlig och har mer att erbjuda än vad ögat först kan se. Lika vackert som den presenterar ett värmeljus kan den vändas upp och ner och bära upp ett kronljus. En funktionell och mångsidig ljushållare som glänser fint när ljuset brinner.

Sigvard Bernadotte var en av de första Georg Jensen ingick ett designsamarbete med och prins i den svenska kungafamiljen. Hans innovativa, funktionella och vackra formgivningar har idag kommit att bli klassiker och återfinns i otaliga hem.

Ljushållaren Bernadotte är tillverkad i rostfritt stål med blankpolerad yta. Den står vackert för sig själv men är lika fin att kombinera med de andra Bernadotte ljushållarna i olika höjder.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Skönhet

Skönhet från KHADI

Se alla produkter
Förvaring Mat  Livsmedel

Förvaring Mat Livsmedel från SISTEMA

Se alla produkter
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Gefle

Se alla produkter
Utestolar-Bord  Solstolar

Utestolar-Bord Solstolar från Fiskars

Se alla produkter