Sidan innehåller annonslänkar

Cooee - Candlestick Ljusstake 29 cm Kokos

Beställ Cooee - Candlestick Ljusstake 29 cm Kokos på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cooee - Candlestick Ljusstake 29 cm Kokos inom kategorin Ljusstakar.

Produktinformation

Ljusstaken Candlestick med en ståtlig höjd på 29 cm från Cooee. Ljusstaken har en modern design som alltid kommer vara i tiden och den minimalistiska samt moderna utformningen passar in i alla hem.

Levande ljus och en vacker ljusstake gör mycket i ett rum, speciellt när mörkret smyger sig på utanför. Den eleganta ljusstaken står lika fint för sig självt som den gör i grupp.

Den finns i flera storlekar och färger som är fantastiska att kombinera för ett varierat och dynamiskt uttryck. Tillverkad i pulverlackerat rostfritt stål. .

Se gärna också

Georg Jensen - Bernadotte Ljusstake 11 cm

En fantastisk ljusstake ur serien Bernadotte från Georg Jensen, skapad med inspiration från Sigvard Bernadottes formgivningar. Denna vackra ljushållare är en fröjd för ögat med sin blankpolerade yta och läckra mönster med tydliga rötter i formgivningsstilen Art Deco kombinerat med modern skandinavisk design.

Ljushållaren är föränderlig och har mer att erbjuda än vad ögat först kan se. Lika vackert som den presenterar ett värmeljus kan den vändas upp och ner och bära upp ett kronljus. En funktionell och mångsidig ljushållare som glänser fint när ljuset brinner.

Sigvard Bernadotte var en av de första Georg Jensen ingick ett designsamarbete med och prins i den svenska kungafamiljen. Hans innovativa, funktionella och vackra formgivningar har idag kommit att bli klassiker och återfinns i otaliga hem.

Ljushållaren Bernadotte är tillverkad i rostfritt stål med blankpolerad yta. Den står vackert för sig själv men är lika fin att kombinera med de andra Bernadotte ljushållarna i olika höjder.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Mattallrikar

Mattallrikar från Stiernholm

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Upsala-Ekeby

Se alla produkter
Värmeljushållare

Värmeljushållare från Kosta Boda

Se alla produkter
Termosmuggar

Termosmuggar från Royal Copenhagen

Se alla produkter