Sidan innehåller annonslänkar

Cooee - Candlestick Ljusstake 29 cm Oliv

Beställ Cooee - Candlestick Ljusstake 29 cm Oliv på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cooee - Candlestick Ljusstake 29 cm Oliv inom kategorin Ljusstakar.

Produktinformation

Ljusstaken Candlestick med en ståtlig höjd på 29 cm från Cooee. Ljusstaken har en modern design som alltid kommer vara i tiden och den minimalistiska samt moderna utformningen passar in i alla hem.

Levande ljus och en vacker ljusstake gör mycket i ett rum, speciellt när mörkret smyger sig på utanför. Den eleganta ljusstaken står lika fint för sig självt som den gör i grupp.

Den finns i flera storlekar och färger som är fantastiska att kombinera för ett varierat och dynamiskt uttryck. Tillverkad i pulverlackerat rostfritt stål. .

Se gärna också

Born in Sweden - Stumpastaken Set - 9 hål, Korklåda, Galler, Tändstickor Svart -25%

Stumpastaken från Born In Sweden är en stilfull och praktisk ljusstake speciellt framtagen för ljusstumpar, korta ljus och små ljus - med andra ord, ljus som annars blir över och slängs. Ljushållaren passar även för värmeljus och helt nya ljus. Denna har plats för nio stycken.

Detta är ett set och däri ingår:
- Själva Stumpastaken med plats för 9 ljus
- Ett galler
- En praktisk korklåda, där du förvarar ljusstumpar, värmeljus eller tändstickor, så att du alltid har dem nära till hands
- Tändstickor

Med ett galler till din Stumpastake förvandlar du ljusstaken till en häll där du kan hålla mat och dryck varm! Gallret blir till exempel perfekt att ställa en tekanna på, eller varför inte glöggen till jul?

Ljusstaken är tillverkad av 100% returaluminium och riskerar inte att ta eld när ljusen brinner ned. Korkbasen är tillverkad i återvunnen kork. Formgiven av Jonas Torstensson för Born in Sweden.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Vaser

Vaser från PotteryJo

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Tokyo Design Studio

Se alla produkter
Värmeljushållare

Värmeljushållare från Tell Me More Interiors

Se alla produkter
Köksmaskiner

Köksmaskiner från KitchenAid

Se alla produkter